Balení mini čokolád v plechovce 18ks 162g
Kód: 82152Související produkty
Detailní popis produktu
Čokoláda Café-Tasse vzdává hold všem pěti smyslům. Tyto čokolády jsou stále vyráběny starými postupy, řemeslné dovednosti se věrně snoubí s potřebami značky kvality. Specifikace dává přednost tradičním postupům a zároveň podporuje transparentnost výroby. Nic není ponecháno náhodě. Plechovka obsahuje 18 malých čokolád - hořká čokoláda 60%, hořká čokoláda s pomerančem, mléčná čokoláda s lískovými oříšky, mléčná čokoláda s nugátem, mléčná čokoláda s kávou a bílá čokoláda s kávou.
Složení: cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné MLÉKO, kakaové máslo, mleté LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, kakao se sníženým obsahem tuku, káva, přírodní aromata (vanilka, pomeranč, LÍSKOVÉ OŘECHY, maliny, karamel, kokos), sušené maliny mleté, PŠENIČNÁ mouka, Matcha čaj, sušené kokosové mléko, glukózový sirup, MANDLE, sůl (solný květ), sušený MLÉČNÝ tuk, mořská sůl, sušené odstředěné MLÉKO, extrakt z JEČNÉHO sladu, škrob, jedlá sůl, med, VAJEČNÝ bílek. Může obsahovat stopy jiných ořechů a sezamu.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 162g (18 ks x 9g)
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2240 kJ/538 kcal
Tuky 34,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 20,1g
Sacharidy 47g, z toho cukry 44,7g
Bílkoviny 7,7g
Sůl 0,2g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.162 kg |
Alergeny: | obiloviny obsahující lepek, vejce, sója, mléko, skořápkové plody |
Typ balení: | degustační set, dárkové balení |
Vlastnosti: | bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Druh čokolády: | mini čokoládky |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.