Barbera d'Alba Bussia DOC 0,75l

Kód: 99390
Neohodnoceno
300,76 Kč / ks 363,92 Kč včetně DPH 40,10 Kč / 100 ml
Skladem (42 ks)

Červené víno suché z Itálie

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Réva je bujná, produktivní a všestranná: často vyžaduje zvláštní pozornost, aby se omezila její bujnost. Barbera d'Alba, která je považována za vynikající víno, má organoleptické vlastnosti značně odlišné od oblasti původu hroznů, které jsou umocněny a doplněny následným zráním.

 

Vinařství: Giacosa Fratelli

Odrůda: Barbera

Země původu: Itálie

Oblast: Piemonte

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Obsah alkoholu: 13,5 %

Objem: 0,75l

Podávat při teplotě: 18 °C

Barva: rubínově červená.

Vůně: ovocná, jemně svěží, připomíná sladkosti.

Chuť: vyrovnaná, příjemná, víno rafinované a elegantní.

Zrání: 1 rok ve velkých 60hl sudech.

Párování: vynikající se strohými pokrmy ze zvěřiny, s pečeněmi, vepřovým masem, vařeným masem a kořeněnými sýry.

Složení: obsahuje oxid siřičitý.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERVENÁ VÍNA
Alergeny: siřičitany
Barva vína: červené víno
Druh vína: tiché
Objem: 0,75l
Obsah cukru: suché
Označení: DOC
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Giacosa Fratelli má staletou historii – rodinnou historii, která je opředena hodnotami předávanými z otce na syna. Z generace na generaci měli ti, kteří stáli v čele podniku, dva zcela jasné referenční body: přirozenost a kvalitu, hlavní zásady, které jsou základem filozofie společnosti a které se nacházejí v každé fázi přeměny hroznů, od vinice až po vinný sklep. Vinaři každý den pracují na půdě, s vášní a vůlí. V roce 1991 byly zakoupeny vinice Cascina Canavere v Bussia a San Pietro v Monforte d'Alba a v roce 1994 vinice Vigna Mandorlo (mandloňová vinice) ve Scarrone v Castiglione Falletto. V roce 2000 byl zakoupen hektar Dolcetta a tři hektary Barbery v Madonna Como a v roce 2003 tři a půl hektaru Nebbiolo na vinici Basarin v Neive a dva hektary Barbery na vinici Cascina Bordini v Neive. Dnes se obhospodařuje celkem 50 hektarů vinic. Ve vinném sklepě se přeměna hroznů ve víno provádí pečlivě a s respektem. Technologie a inovace se dodržují podle tradičních, pevně zakořeněných postupů, což umožňuje vyrábět výraznou škálu vín. V současnosti vinařství dosáhlo současné výrobní kapacity přibližně 10 000 hektolitrů vína, což odpovídá 600 000 lahví ročně.

logo_6