Cava Louis Drescher Brut BIO 0,75l
Kód: 99071Související produkty
Detailní popis produktu
Sklizeň, lisování a kvašení čtyř odrůd probíhá odděleně v nerezových kádích při nízkých teplotách. Kupáž probíhá v listopadu. Druhé kvašení probíhá v typických lahvích „Méthode Champenoise“ po dobu minimálně 12 měsíců před čiřením, stáčením, uzavíráním a etiketováním.
Vinařství: Caves Naveran
Odrůda: 25 % Macabeu, 35 % Xarel lo, 15 % Chardonnay, 25 % Parellada
Země původu: Španělsko
Oblast: Penedés
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Obsah alkoholu: 12 %
Objem: 0,75l
Podávat při teplotě: 6–8 °C
Barva: velmi světle zářivě žlutá s pravidelnými liniemi bublin stoupajících do koruny.
Vůně: z počátku velmi jemná a příjemná, v druhé fázi ovocitá s květinovými odstíny.
Chuť: brut, který skvěle sedí na patře, plný a krémový, ale zároveň suchý a svěží, s dobře vyváženou kyselinkou a elegantním, ovocným a dlouhým závěrem.
Zrání: sekundární kvašení v lahvích po dobu min. 12 měsíců.
Párování: výborné ke všem druhům potravin.
Složení: obsahuje oxid siřičitý.
Doplňkové parametry
Kategorie: | NÁPOJE |
---|---|
Alergeny: | siřičitany |
Barva vína: | bílé víno |
Druh vína: | šumivé |
Objem: | 0,75l |
Obsah cukru: | brut |
Označení: | BIO |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Naveran bylo vybudované v polovině 19. století Pablem Parellada de Naveranem. 110 hektarů vinic se nachází v centru okresu Alt Penedès, který je ideálním regionem pro výrobu vína a cavy. Naveran je příjmení rodiny, která se věnuje obdělávání vinic a výrobě ručně vyráběných organických vín a cav, a to pomocí systému mikrofermentace, aby si její spotřebitelé mohli vychutnat produkty, jejichž hrozny byly z révy zpracovány s maximálním možným úsilím a udržitelností. Sklepy se nacházejí na panství Can Parellada (Torrelavit) v centru Alt Penedès. Vinaři pěstují vinnou révu a vyrábějí vína, kontrolují každou fázi růstu a kvality hroznů a používají inovativní směsi z vlastních odrůd, čímž se odlišují od ostatních v této oblasti. Naveran používá přísné ekologické metody ošetřování svých vinic: nepoužívá pesticidy ani herbicidy. Používá pouze organická hnojiva a v období nadměrných dešťů nechává hrozny přirozeně padat, aby byla zaručena kvalita jejich sklizně. Vinařství je oddané filozofii svých předků a osobně se stará o každou révu, takže každý hrozen, který se zde vyprodukuje, má zaručený dokonalý stupeň zralosti. Při neustálém hledání nejlepší kvality je Naveran také velkým zastáncem inovací.