Chorizo Rojo Picante kg

Kód: 97861
Neohodnoceno
Značka: Carchelejo
281,05 Kč / kg 314,78 Kč včetně DPH 28,11 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Tradiční španělský sušený salám z vepřového masa, pálivé papriky a česneku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chorizo je sušený salám, který se vyrábí především z vepřového masa, kořeněné papriky, česneku, soli a někdy i dalšího koření. To dodává salámu charakteristickou pikantnost a červenou barvu. Chorizo Rojo Pikante je varianta tradiční španělské klobásy chorizo, která se vyznačuje pikantní chutí. Slovo „rojo“ znamená „červený“ a odkazuje na charakteristickou červenou barvu klobásy, kterou způsobuje paprika, která je hlavní složkou koření. Tento typ chorizo bývá intenzivněji ochucený pálivějšími paprikami nebo jinými kořeními, což mu dává výrazně pikantní chuť.

 

Složení: vykostěné vepřové maso, jedlá sůl, kukuřičný dextrin, paprika, kukuřičný škrob, MLÉČNÉ bílkoviny, sušené MLÉKO, SÓJOVÉ bílkoviny, dextróza, aroma, látka zvýrazňující vůni a chuť (E-621), česnek, emulgátor (E-451i), antioxidant (E301), konzervanty (E-250, E-252), přírodní aroma oregana, barvivo (E-120, antioxidant: extrakt z rozmarýnu, paprikový extrakt (E-160c), kolagenové střívko. Konzervant (E-235) a antioxidant (E-331iii) – k ošetření povrchu. 100g výrobku bylo vyrobeno ze 125g masa.

Počet kusů v kartonu: 2 kusy

Země původu masa: Španělsko

Vyrobeno v: Španělsko

Skladování: skladujte při teplotě 0 °C až +8 °C.

Hmotnost: cca 1,5kg (přesná hmotnost uvedena na etiketě)

Výrobce: EMBUTIDOS CARCHELEJO, SL 23192 Carchelejo - Jaén, Španělsko

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1140 kJ/ 273 kcal

Tuky 16,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 6g

Sacharidy 4,5g, z toho cukry 1g

Bílkoviny 26,2g 

Sůl 4g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 1 kg
EAN: 281891
Alergeny: sója, mléko
Typ balení: pultové balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Španělsko
Druh masa: vepřové
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Embutidos Carchelejo je španělská rodinná firma specializující se na výrobu kvalitních uzenin, zejména z vepřového a krocaního masa. Byla založena v roce 1960 v malebné vesnici Carchelejo v provincii Jaén, která se nachází v pohoří Sierra Mágina, známém pro svou dlouhou tradici v řemeslné výrobě uzenin. Díky úsilí zakladatelů se firma postupně rozšířila nejprve po celé provincii Jaén a později i do sousedních oblastí, zejména do Córdoby. V roce 1988 došlo k první modernizaci zařízení, která firmě umožnila naplnit požadavky evropské legislativy v oblasti hygieny a bezpečnosti potravin. Dnes firmu vede druhá generace rodiny, která přinesla do řízení novou energii, inovace a zaměření na dnešního spotřebitele. Výrobky si zachovávají tradiční charakter, ale jsou přizpůsobeny současným požadavkům trhu – důraz na kvalitu, bezpečnost a odpovědnost k životnímu prostředí. Carchelejo má dnes širokou distribuční síť v celém Španělsku a více než deset let působí i na mezinárodním trhu – vyváží do více než 20 zemí světa. Společnost má propracovaný systém kontroly kvality, včetně HACCP a hygienických plánů, sledovatelnosti, bezlepkových a halal certifikovaných produktů, certifikací BRC a IFS (mezinárodní standardy bezpečnosti potravin dle GFSI).

 

Embutidos Carchelejo