Cibulky mini v nálevu 190g
Kód: 80812Související produkty
Detailní popis produktu
Tyto lahodné bílé baby cibulky vyrábí mistr francouzské hořčice Edmond Fallot. Tyto malé bílé cibulky se vyrábějí podle starobylého rodinného receptu, nejprve se naloží do vlastního nálevu, poté se opláchnou vodou, aby byly odsoleny, a nakonec se konzervují v octě. Tyto cibule jsou vynikající jako svačinka přímo ze sklenice nebo jako ozdoba každého sýrového nebo uzenářského talíře nebo salátu.
Složení: mini cibulky (konzervant: DISIŘIČITAN sodný), pitná voda, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu cibulek: EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: uchovávejte při pokojové teplotě do max. + 22 °C
Hmotnost: 190g, po odkapání: 120g
Výrobce: Edmont Fallot - La Moutarderie 31 rue du Faubourg Bretonnière 21200 BEAUNE
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 70 kJ/ 17 kcal
Tuky 0,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 1,9g, z toho cukry 1,4g
Bílkoviny 0,4g
Sůl 2,1g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OVOCE A ZELENINA |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
EAN: | 3230140005215 |
Alergeny: | siřičitany |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez přidaného cukru |
Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
La Moutarderie Edmond Fallot je francouzská rodinná firma, která se od svého vzniku v roce 1840 specializuje na výrobu kvalitní hořčice v srdci Burgundska. Je známá svou tradicí, inovacemi a odpovědným přístupem k životnímu prostředí. Hořčice Fallot se vyrábí z regionálních hořčičných semen, která jsou mleta na tradičních kamenných mlýnech, což zachovává jejich chuťové vlastnosti. Používají se také lokální vína AOC z Burgundska a verjuice (nálev z nezralých hroznů) místo běžného octa, což přispívá k jedinečné chuti jejich hořčice. V roce 2009 získala hořčice Fallot chráněné označení původu (IGP) pro "Burgundskou hořčici", což zaručuje její původ a kvalitu. Společnost také získala certifikaci IFS (International Food Standard), která potvrzuje vysoké standardy kvality a bezpečnosti potravin.