Čokoláda hořká 60% rozpustná 200g

Kód: 82111
Neohodnoceno
Značka: Dolfin
130,44 Kč / ks 146,09 Kč včetně DPH 65,22 Kč / 100 g
Skladem (34 ks)

Belgická hořká čokoláda vhodná na přípravu horké čokolády a jiných dezertů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Je ideální na horkou čokoládu, do čokoládové pěny nebo do receptu na váš oblíbený dort. Vyzařuje kulatou, velkorysou a poměrně ovocnou chuť.

 

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaa min. 60 %. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, mléka, lepku a sezamu. 

Počet kusů v kartonu: 9 kusů

Návod na přípravu: horká čokoláda (4 porce) - ohřejte 750 ml mléka dle vašeho výběru a přidejte 6 lžic čokoládových vloček a zamíchejte (ideální je malý mixer na latté).

Země původu kakaa: mimo EU

Vyrobeno v: Belgie

Skladování: skladujte při teplotě od +15 °C do +18 °C.

Hmotnost: 200g

Výrobce: Dolfin S.A. 172 Avenue Robert Schuman 1401 Baulers (Nivelles) Belgium

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 2221 kJ/534 kcal

Tuky 35g, z toho nasycené mastné kyseliny 22g

Sacharidy 42g, z toho cukry 38g

Bílkoviny 7,7g

Sůl 0,02g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: NÁPOJE
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 5413415377226
Alergeny: sója
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje
Země původu: Belgie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Dolfin je belgická čokoládovna, která od roku 1989 vyniká v umění míchání kvalitní čokolády s přírodními ingrediencemi. Je známá svými harmonickými a překvapivými kombinacemi chutí, využívajícími čisté kakaové máslo a pečlivě vybrané suroviny z celého světa. Dolfin klade důraz na kvalitu a tradici belgické čokolády a inovaci v chuťových kombinacích. Rovněž klade důraz na udržitelnost, etickou výrobu a uhlíkovou neutralitu (od roku 2008) a Cocoa Act 4 – vlastní program zaměřený na respekt k lidem, planetě, kvalitu a transparentnost. Čokolády Dolfin se dnes vyváží do více než 30 zemí světa a vyrábějí se v belgickém městě Baulers. ​Výroba čokolády Dolfin je pečlivý proces, který začíná na kakaových plantážích a pokračuje až po ruční zpracování v Belgii. Dolfin klade důraz na kvalitu a udržitelnost v každém kroku výroby, od výběru surovin až po finální produkt.