Čokoláda hořká 60% rozpustná 200g
Kód: 82111Související produkty
Detailní popis produktu
Je ideální na horkou čokoládu, do čokoládové pěny nebo do receptu na váš oblíbený dort. Vyzařuje kulatou, velkorysou a poměrně ovocnou chuť.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaa min. 60 %. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, mléka, lepku a sezamu.
Počet kusů v kartonu: 9 kusů
Návod na přípravu: horká čokoláda (4 porce) - ohřejte 750 ml mléka dle vašeho výběru a přidejte 6 lžic čokoládových vloček a zamíchejte (ideální je malý mixer na latté).
Země původu kakaa: mimo EU
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte při teplotě od +15 °C do +18 °C.
Hmotnost: 200g
Výrobce: Dolfin S.A. 172 Avenue Robert Schuman 1401 Baulers (Nivelles) Belgium
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2221 kJ/534 kcal
Tuky 35g, z toho nasycené mastné kyseliny 22g
Sacharidy 42g, z toho cukry 38g
Bílkoviny 7,7g
Sůl 0,02g
Doplňkové parametry
Kategorie: | NÁPOJE |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
EAN: | 5413415377226 |
Alergeny: | sója |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Dolfin je belgická čokoládovna, která od roku 1989 vyniká v umění míchání kvalitní čokolády s přírodními ingrediencemi. Je známá svými harmonickými a překvapivými kombinacemi chutí, využívajícími čisté kakaové máslo a pečlivě vybrané suroviny z celého světa. Dolfin klade důraz na kvalitu a tradici belgické čokolády a inovaci v chuťových kombinacích. Rovněž klade důraz na udržitelnost, etickou výrobu a uhlíkovou neutralitu (od roku 2008) a Cocoa Act 4 – vlastní program zaměřený na respekt k lidem, planetě, kvalitu a transparentnost. Čokolády Dolfin se dnes vyváží do více než 30 zemí světa a vyrábějí se v belgickém městě Baulers. Výroba čokolády Dolfin je pečlivý proces, který začíná na kakaových plantážích a pokračuje až po ruční zpracování v Belgii. Dolfin klade důraz na kvalitu a udržitelnost v každém kroku výroby, od výběru surovin až po finální produkt.