Čokoláda hořká s citrónem a meringue 25g
Kód: 82143Související produkty
Detailní popis produktu
La Petite Gourmande hořká čokoláda s pusinkami je tabulka hořké čokolády, kterou zdobí jemné křupavé pusinky. Dokonalé spojení intenzity hořké čokolády a pikantní svěžesti citrónu. Tuto čokoládu, která je ideální pro sladkou přestávku nebo malou chvilku potěšení, si můžete vychutnat kdykoli během dne. Formát 25g je ideální pro pohoštění bez pocitu viny.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, citrónová kůra 3 %, VAJEČNÝ bílek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní aroma (citrón, vanilka), zahušťovadlo (guma guar, xanthanová guma). Může obsahovat stopy mléka, ořechů a lepku. Obsah kakaové sušiny min. 60 %.
Počet kusů v kartonu: 24 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 25g
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2130 kJ/ 511 kcal
Tuky 31g, z toho nasycené mastné kyseliny 19,1g
Sacharidy 44,5g, z toho cukry 40,1g
Bílkoviny 7,5g
Sůl 0,02g
Doplňkové parametry
Kategorie: | TRVANLIVÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.025 kg |
EAN: | 5400219523003 |
Alergeny: | vejce, sója |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Druh čokolády: | čokoládová tyčinka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.