Čokoláda hořká s malinami a mandlemi 45g
Kód: 82163Související produkty
Detailní popis produktu
Čokoláda Café-Tasse vzdává hold všem pěti smyslům. Tyto čokolády jsou stále vyráběny starými postupy, řemeslné dovednosti se věrně snoubí s potřebami značky kvality. Specifikace dává přednost tradičním postupům a zároveň podporuje transparentnost výroby. Nic není ponecháno náhodě.
Složení: kakaová hmota, cukr, MANDLE 8,7 %, malinový prášek 4,2 %, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, sušený MLÉČNÝ tuk, rostlinný tuk (slunečnice), kousky malin 1 % (glukózový sirup, maliny), emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní aroma malina a vanilka, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Může obsahovat stopy jiných ořechů, vajec, lepku a sezamu. Obsah kakaa 60 %.
Počet kusů v kartonu: 15 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 45g
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2237 kJ/538 kcal
Tuky 34,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 17,3g
Sacharidy 44,9g, z toho cukry 40,1g
Bílkoviny 7,6g
Sůl 0,04g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Alergeny: | sója, mléko, skořápkové plody |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Druh čokolády: | čokoládová tyčinka |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.