Čokoláda hořká se slaným karamelem 45g
Kód: 82154Související produkty
Detailní popis produktu
Čokoláda Café-Tasse vzdává hold všem pěti smyslům. Tyto čokolády jsou stále vyráběny starými postupy, řemeslné dovednosti se věrně snoubí s potřebami značky kvality. Specifikace dává přednost tradičním postupům a zároveň podporuje transparentnost výroby. Nic není ponecháno náhodě.
Složení: kakaová hmota, cukr, karamelizovaný cukr, kondenzované MLÉKO, karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup, sušené plnotučné MLÉKO, kakaové máslo, sušený MLÉČNÝ tuk, rostlinný tuk (kokos), kondenzované MLÉKO slazené a karamelizované, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, pitná voda, mořská sůl 0,32 %, stabilizátor: glycerol, přírodní vanilkové aroma, jedlá sůl. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, sezamu a lepku. Obsah kakaa 60 %.
Počet kusů v kartonu: 15 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 45g
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2017 kJ/483 kcal
Tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 17,7g
Sacharidy 48,4g, z toho cukry 43g
Bílkoviny 6,2g
Sůl 0,42g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Alergeny: | obiloviny obsahující lepek, mléko |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Druh čokolády: | čokoládová tyčinka |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.