Cookies bezlepkové s čokoládou a mandlemi BIO 135g
Kód: 81726Související produkty
Detailní popis produktu
Bezlepkové sušenky určené pro milovníky hořké čokolády s mandlovou recepturou se skutečnými kousky. Pokud máte rádi čokoládovou mandlovou směs, tyto sušenky jsou pro vás ideální. Při výrobě se nešetří na kvalitě a chuti, mandle jsou přítomny ve dvou formách: práškové a kouskové. Balení obsahuje 4 sáčky, sušenky jsou baleny zvlášť kvůli čerstvosti. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové
Složení: kukuřičná mouka*, třtinový cukr*, kukuřičný škrob*, MÁSLO* 13 %, kousky hořké čokolády* 12 % (třtinový cukr*, kakaová hmota*, kakaové máslo*), MANDLOVÝ prášek* 11 %, sekané MANDLE* 8 %, VEJCE*, zahušťovadlo: guarová guma*, kypřící látka: uhličitan amonný, vanilkový extrakt*, jedlá sůl. * z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 135g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2081 kJ/500 kcal
Tuky 29g, z toho nasycené mastné kyseliny 12g
Sacharidy 53g, z toho cukry 21g
Vláknina 5,2g
Bílkoviny 7,1g
Sůl 0,43g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.135 kg |
Alergeny: | vejce, mléko, skořápkové plody |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.