Dárkové balení čokolády v krabičce 314g
Kód: 82146Související produkty
Detailní popis produktu
Čokoláda Café-Tasse vzdává hold všem pěti smyslům. Tyto čokolády jsou stále vyráběny starými postupy, řemeslné dovednosti se věrně snoubí s potřebami značky kvality. Specifikace dává přednost tradičním postupům a zároveň podporuje transparentnost výroby. Nic není ponecháno náhodě.
Složení: cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné MLÉKO, kakaové máslo, LÍSKOVÉ OŘECHY, karamelizovaný cukr, MANDLE, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, moučkový cukr, kondenzované MLÉKO, MLÉČNÝ tuk, karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup, káva, rostlinný tuk a olej (kokosový, slunečnicový), sušené kokosové mléko, PŠENIČNÁ mouka, kondenzované MLÉKO slazené a karamelizované, pitná voda, přírodní aroma (vanilka, kokos), mořská sůl, sůl (fleur de sel), stabilizátor: glycerol, sušené odstředěné MLÉKO, JEČNÝ slad. Může obsahovat stopy jiných ořechů, vajec, arašídů a lepku.
Počet kusů v kartonu: 9 kusů
Vyrobeno v: Belgie
Skladování: skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost: 314g (2 čokoládové tyčinky x 45g, 1 balení lískových ořechů 80g, 16 mini čokolád x 9g)
Výrobce: CHOC AND CO S.A., 122, avenue Robert Schuman, 1401 Baulers, Belgique
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2307 kJ/554 kcal
Tuky 37,3g, z toho nasycené mastné kyseliny 19,9g
Sacharidy 42,6g, z toho cukry 39,1g
Bílkoviny 8,4g
Sůl 0,2g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.314 kg |
Alergeny: | obiloviny obsahující lepek, sója, mléko, skořápkové plody |
Typ balení: | degustační set, dárkové balení |
Vlastnosti: | bez palmového oleje |
Země původu: | Belgie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Café-Tasse je značka rodinné belgické firmy Choc and Co, která od roku 1989 vyrábí čokoládu podle vlastní originální receptury. Jejich čokoláda je vyráběna z těch nejkvalitnějších kakaových bobů z Afriky a Jižní Ameriky a obsahuje minimálně 60 % kakaa. Používají pouze čisté kakaové máslo. Ve firmě panuje silný rodinný duch – tým vede Andrea Gembler se svým manželem Philippem Lellouchem. Spolupracují s mistry čokolády, kteří předávají své know-how mladší generaci. Dnes je značka přítomna ve více než 40 zemích a je považována za skutečného ambasadora belgické čokolády po celém světě. Společnost Choc and Co se intenzivně věnuje ekologicky odpovědnému podnikání. V roce 2023 podepsali chartu Beyond Chocolate 2025, jejímž cílem je zajistit důstojný příjem více než 140 000 pěstitelům kakaa. V roce 2024 směřuje značka k certifikaci Rainforest Alliance, podporující udržitelné zemědělství, ochranu lesů a lidská práva. Dále společnost používá ekologické materiály a upřednostňuje lokální dodavatele. Café-Tasse se tak snaží propojit podnikání s ochranou životního prostředí a sociální odpovědností.