Farfalline IGP 500g

Kód: 80018
Neohodnoceno
36,04 Kč / ks 40,36 Kč včetně DPH 7,21 Kč / 100 g
Skladem (14 ks)

Těstoviny ve tvaru motýlků z pšeničné semolinové mouky Grano duro

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento veselý, malý a jemný formát těstovin je ideální pro přípravu chutných polévek pro celou rodinu nebo pro zahřátí parním vývarem. Ochranná známka IGP znamená, že těstoviny jsou vyráběny v určité geografické oblasti podle tradičních postupů, které jsou přísně kontrolovány. IGP zaručuje, že produkt splňuje specifické standardy a je autentický.

 

Složení: PŠENIČNÁ semolinová mouka Grano duro (LEPEK), pitná voda.

Počet kusů v kartonu: 16 kusů

Návod na přípravu: vložte do vroucí osolené vody, doba varu viz obal. Po uvaření sceďte.

Vyrobeno v: Itálie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost: 500g 

Výrobce: LIGUORI PASTIFICIO dal 1820 S.p.A. – Via dei Pastai, 50 - 80054 Gragnano (NA) - Itálie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1488 kJ/ 351 kcal

Tuky 1,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g

Sacharidy 69g, z toho cukry 3,1g

Bílkoviny 14,5g

Sůl 0g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: RÝŽE, TĚSTOVINY, MOUKY
Hmotnost: 0.5 kg
Alergeny: obiloviny obsahující lepek
Označení: IGP
Typ balení: běžné balení
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pastificio Liguori je jednou z nejstarších italských továren na těstoviny, založenou v roce 1795 v městě Gragnano v Kampánii. Tato oblast je známá svou dlouhou tradicí výroby těstovin, a Liguori je považována za průkopníka v tomto odvětví. Pastificio Liguori byla založena Gaetanem Liguorim a od té doby si předává své know-how z generace na generaci. V roce 2013 se stala první továrnou na těstoviny, která získala prestižní certifikaci Pasta di Gragnano IGP (Chráněné zeměpisné označení), což potvrzuje její závazek k tradičním metodám výroby a kvalitě surovin. Liguori používá pouze 100% italskou semolinu z tvrdé pšenice a pramenitou vodu z pohoří Lattari. Proces výroby zahrnuje pomalé sušení při nízkých teplotách – 9 hodin pro krátké tvary a 18 hodin pro dlouhé tvary – což pomáhá zachovat chuť, vůni a nutriční hodnoty těstovin. Pastificio Liguori klade důraz na ekologickou odpovědnost. Nabízí také BIO těstoviny s certifikací IGP, vyrobené z ekologicky pěstované pšenice bez použití pesticidů, což odráží jejich závazek k udržitelnosti a zdravému životnímu stylu.

 

Pastificio Liguori