Gazpacho 490g
Kód: 80873Související produkty
Detailní popis produktu
Velmi oblíbený španělský recept, studená osvěžující polévka z rajčat a okurek, ideální pro léto. Někteří dokonce vynechávají lžíci a pijí přímo z lahve - je velmi dobrá!
Složení: rajčata 71 %, paprika 5 %, okurka 5 %, cibule 5 %, olivový olej, ocet, česnek, jedlá sůl, kmín.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Použití: podávejte studené z lednice, doprovázené krutony a na malé kostičky nakrájenou červenou paprikou, okurkami, čerstvou cibulí a zelenou paprikou. Zakápněte trochou olivového oleje.
Země původu rajčat: Španělsko
Skladování: skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: 490g
Výrobce: Don Gastronom Spain S.L., C./ Juan Ajuriaguerra, 9-4, 48009 Bilbao; Španělsko
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 120 kJ/ 26 kcal
Tuky 1,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 3,3g, z toho cukry 3,1g
Bílkoviny 0,9g
Sůl 0,6g
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOTOVÁ A INSTANTNÍ JÍDLA |
---|---|
Hmotnost: | 0.49 kg |
Typ balení: | běžné balení |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Don Gastronom, je společnost, která vyrábí své produkty pod stejnojmennou značkou a představuje se ráda jako španělská rodina u kulatého stolu. Kolem stolu by sedí řemeslníci, farmáři a chovatelé, lidé z venkova s milionem příběhů k vyprávění, profesionálové v provozu a exportu, ale také kuchaři, designéři a fotografové, kteří se starají o to, aby byl stůl vždy dokonalý. Jedná se tedy o skvělý tým profesionálů, ale především lidí, kteří tvoří velkou rodinu Don Gastronom. Cestují do všech koutů Španělska a hledají nové členy své rodiny, malé výrobce, s nimiž vytváří jedinečné produkty, typické pro španělskou kulturu a připravované tradičními způsoby. Vycházejí ze zkušeností několika generací s tradicí ovocnářů, mlynářů, zemědělců, chovatelů, kteří pilně a s láskou pracují na svých pozemcích, z nichž některé mají označení původu. Jedná se o rodinné recepty, které jsou ve španělské kultuře legendární, některé mají staletou historii, jsou pečlivě připravovány, vyhýbají se konzervačním látkám a používají pouze čerstvé a kvalitní suroviny.