Hořčice s vlašskými ořechy 210g
Kód: 81066Související produkty
Detailní popis produktu
Po celém světě proslulá hořčice. Semínka se melou postaru v kamenném mlýnském kameni. Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Tato hořčice se výborně hodí ke kousku sýra (například k aperitivu), k masu (marinády) a samozřejmě také do zálivek vinaigrette a majonéz.
Složení: pitná voda, HOŘČIČNÁ semínka, ocet, jedlá sůl, slupky HOŘČIČNÝCH semínek (obsahuje SIŘIČITANY), prášek z vlašských OŘECHŮ z Périgordu AOP 2 %, přírodní aroma vlašských OŘECHŮ, antioxidant: DISIŘIČITAN draselný 0,2 %, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kurkuma.
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu hořčičných semínek: Francie, USA
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte v suchu a chraňte před teplem, po otevření skladujte v chladničce, zkonzumujte do 6 měsíců.
Hmotnost: 210g
Výrobce: Edmont Fallot - La Moutarderie 31 rue du Faubourg Bretonnière 21200 BEAUNE
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 704 kJ/ 169 kcal
Tuky 13g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g
Sacharidy 4,2g, z toho cukry 1,8g
Bílkoviny 7,2g
Sůl 6,1g
Doplňkové parametry
Kategorie: | KEČUPY, HOŘČICE, OMÁČKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.21 kg |
EAN: | 3230140006212 |
Alergeny: | skořápkové plody, hořčice, siřičitany |
Označení: | AOP |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez přidaného cukru |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
La Moutarderie Edmond Fallot je francouzská rodinná firma, která se od svého vzniku v roce 1840 specializuje na výrobu kvalitní hořčice v srdci Burgundska. Je známá svou tradicí, inovacemi a odpovědným přístupem k životnímu prostředí. Hořčice Fallot se vyrábí z regionálních hořčičných semen, která jsou mleta na tradičních kamenných mlýnech, což zachovává jejich chuťové vlastnosti. Používají se také lokální vína AOC z Burgundska a verjuice (nálev z nezralých hroznů) místo běžného octa, což přispívá k jedinečné chuti jejich hořčice. V roce 2009 získala hořčice Fallot chráněné označení původu (IGP) pro "Burgundskou hořčici", což zaručuje její původ a kvalitu. Společnost také získala certifikaci IFS (International Food Standard), která potvrzuje vysoké standardy kvality a bezpečnosti potravin.