Tradiční hrubozrnná hořčice z hnědých hořčičných semínek a octa na bílém víně
Majonéza z vajíček z ekologického zemědělství
BIO kečup vyrobený z italských rajčat
Salsa k sýrům z BIO fíků a vlašských ořechů
Salsa k sýrům z BIO hrušek, jablek, borůvek, malin a mandlí
Salsa k sýrům z BIO červené cibulky, jablek a borůvek
Rajčatová omáčka z BIO rajčat a hříbků
Pesto z BIO janovské bazalky a olivového oleje
Pesto vegetariánské z BIO janovské bazalky a olivového oleje
Tradiční pikantní hořčice z hnědých hořčičných semínek a octa s chilli papričkou z Espelette AOP
Mangové chutney s kari k masům nebo Foie Gras
Tradiční dijonská hořčice z hnědých hořčičných semínek a octa
Nastavení