Klobása tradiční 200g

Kód: 97813
Neohodnoceno
Značka: Bastides
106,79 Kč / ks 119,60 Kč včetně DPH 53,40 Kč / 100 g
Skladem (5 ks)

Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása vyráběná výhradně z čerstvého vepřového masa 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tepelně neopracovaný masný výrobek. Produkt je vyroben dle tradiční receptury, z kvalitního vepřového masa. Mleto na 7mm mřížce, plněno do přírodních střívek. Minimální čas sušení (měřeno mezi naplněním a expedicí) 24 dní. Zraje dlouho a chutná jako za starých časů. Nejlepší s dobrým burgundským vínem. Výrobek podléhá vysychání.

 

Složení: vepřové maso (na 100g výrobku bylo použito 153g masa), jedlá sůl, koření, LAKTÓZA, dextróza, cukr, konzervační látka: ledek, mléčné fermentační činidlo. Obsahuje přírodní vepřové střívko.

Počet kusů v kartonu: 15 kusů

Země původu masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě do +18 °C. Po otevření spotřebujte do několika dnů. 

Hmotnost: 200g

Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1552 kJ/ 371 kcal

Tuky 29g, z toho nasycené mastné kyseliny 11g

Sacharidy <0,5g, z toho cukry <0,5g

Bílkoviny 28g

Sůl 4,8g

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 3275560000273
Alergeny: mléko
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích.  Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh. 

 

Accueil Logo Sacor