Klobása tradiční se sýrem Roquefort 250g

Kód: 97811
Neohodnoceno
Značka: Bastides
134,32 Kč / ks 150,44 Kč včetně DPH 53,73 Kč / 100 g
Skladem (19 ks)

Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása se sýrem Roquefort

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tepelně neopracovaný masný výrobek. Suché salámy a suché krátké salámy plně respektují tradiční recepturu solení používanou v Aveyronu. Jsou vyráběny výhradně z čerstvého masa z Francie, které je pečlivě vybíráno, připravováno a vykostěno v dílnách výrobce. Výrobky nesou jemnou chuť autentické receptury jihozápadní Francie. Tradiční nahrubo mletá francouzská klobása se sýrem Roquefort.

 

Složení: vepřové maso (166g masa na 100g výrobku), jedlá sůl, sýr ROQUEFORT 3,7 %, LAKTÓZA, koření, dextróza, cukr, konzervační prostředek: dusičnan draselný, mléčné fermentační činidlo. Obsahuje umělé střívko.

Počet kusů v kartonu: 10 kusů

Země původu masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě do +18 °C. Po otevření spotřebujte do několika dnů.

Hmotnost: 250g

Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1846 kJ/ 446 kcal

Tuky 35g, z toho nasycené mastné kyseliny 13g

Sacharidy 1,3g, z toho cukry <0,5g

Bílkoviny 31g 

Sůl 4,7g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 3275560101024
Alergeny: mléko
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích.  Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh. 

 

Accueil Logo Sacor