Koláčky bezlepkové s červeným ovocem BIO 150g
Kód: 81728Související produkty
Detailní popis produktu
Tyto malé ovocné koláčky se nepodobají běžným koláčkům. Jsou měkké a lahodné, se skutečnými kousky červeného ovoce, kterým je těžké odolat. Tento výrobek byl porotou spotřebitelů, které si získal svou chutí, zvolen „Nejlepším ekologickým výrobkem roku 2017“. Koláčky jsou jednotlivě zabalené v sáčku pro zachování čerstvosti. Balení obsahuje 4 sáčky. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: VEJCE*, třtinový cukr* (třtinový cukr*, kukuřičný škrob*), rýžová mouka*, MÁSLO*, červené ovocné plody* 15 % [brusinky* 9 % (brusinky*, třtinový cukr*, slunečnicový olej*), kandované třešně* 5 % (třešně*, glukózový sirup*, pitná voda, třtinový cukr*, koncentrát citrónové šťávy*), borůvky* 1 % (borůvky*, koncentrát jablečné šťávy*)], rum* (1), sirup z invertního cukru*, přírodní malinová příchuť*, zahušťovadlo: guarová guma*, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný. Může obsahovat stopy OŘECHŮ. * z ekologického zemědělství, (1) konzervant – použito malé množství
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 150g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1629 kJ/392 kcal
Tuky 17g, z toho nasycené mastné kyseliny 11g
Sacharidy 53g, z toho cukry 36g
Vláknina 0,8g
Bílkoviny 4,8g
Sůl 0,15g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Alergeny: | vejce, mléko |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.