Madlenky bezlepkové s vanilkou BIO 150g
Kód: 81727Související produkty
Detailní popis produktu
Tyto vanilkové madlenky, které si oblíbí zejména děti, se jistě stanou hitem při svačině. Vanilkový extrakt použitý v tomto výrobku se získává z BIO bourbonských vanilkových bobů vypěstovaných na ostrově Madagaskar. Tyto madlenky jsou jednotlivě balené v sáčku pro zachování čerstvosti. Balení obsahuje 6 sáčků. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: VEJCE* 27 %, slunečnicový olej*, třtinový cukr*, rýžová mouka*, tapiokový škrob*, rum* (1), vanilkový extrakt* 2,5 %, sirup z invertního cukru*, agávový inulin*, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, zahušťovadlo: guarová guma*, psyllium*. Může obsahovat stopy MLÉKA, HOŘČICE, SEZAMU a OŘECHŮ. * z ekologického zemědělství, (1) konzervant – použito malé množství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 150g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1910 kJ/460 kcal
Tuky 27g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,7g
Sacharidy 50g, z toho cukry 24g
Vláknina 1,5g
Bílkoviny 2,7g
Sůl 0,06g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Alergeny: | vejce |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.