Pesto ligurské BIO 120g

Kód: 80752
Neohodnoceno
Značka: Cereal Terra
73,25 Kč / ks 82,04 Kč včetně DPH 61,04 Kč / 100 g
Skladem (>50 ks)

Pesto z BIO janovské bazalky a olivového oleje

Detailní informace

Detailní popis produktu

Janovská bazalka DOP, ze které se vyrábí pesto, se pěstuje na rodinné farmě Il Ciliegio, která se nachází v Sarzaně v Ligurii. Symbol zemědělství zavěšený nad mořem, velmi ceněný, protože představuje jednoduchost, kvalitu a typičnost země a její kultury. Ustanovení certifikace DOP zaručují sledovatelnost a kontrolu označení. Janovská bazalka DOP je tradiční produkt, který je zaručen výrobní specifikací kontrolovanou obchodními komorami a označen 100% transparentním způsobem.

 

Složení: janovská bazalka* DOP 29 %, extra panenský olivový olej*, KEŠU OŘECHY*, slunečnicový olej*, sýr Parmigiano Reggiano* (MLÉKO*, syřidlo, jedlá sůl), jedlá mořská sůl, piniové oříšky*, sýr Pecorino* (ovčí MLÉKO*, syřidlo, jedlá sůl), česnek* 0,2 %. Může obsahovat stopy vajec, celeru, sóji, hořčice, sezamu, lepku a jiných ořechů. *z ekologického zemědělství

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Země původu bazalky: Itálie

Vyrobeno v: Itálie

Skladování: po otevření uchovávejte v lednici, spotřebujte během krátké doby.

Hmotnost: 120g 

Výrobce: Cereal Terra S.R.L., Via Ricardesco 15/17 10073 Cirie' (TO), Itálie

 

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2 139 kJ / 519 kcal,

Tuky 51g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,7g

Sacharidy 6,3g, z toho cukry 2,2g

Vláknina 2,8g

Bílkoviny 7,2g

Sůl 3,3g

Doplňkové parametry

Kategorie: KEČUPY, HOŘČICE, OMÁČKY
Hmotnost: 0.12 kg
EAN: 8024336001069
Alergeny: mléko, skořápkové plody
Označení: BIO
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Cereal Terra je italská rodinná společnost založená v roce 1990, sídlící na úpatí Alp ve městě Ciriè. Od svého vzniku se specializuje na výrobu 100% organických produktů, jako jsou omáčky, pesta, polévky a další pochutiny, vždy s důrazem na přírodní suroviny a tradiční metody zpracování. Společnost klade důraz na transparentnost, udržitelnost a respekt k přírodě, což odráží jejich filozofii "umění konzervace". To zahrnuje používání čerstvých a organických surovin v jejich přirozené sezóně, aby zachovali autentické chutě a živiny.  Bazalka Genoese DOP, která se používá pro výrobu pest, je pěstována na rodinné farmě Il Ciliegio, která se nachází ve městě Sarzana, v oblasti Ligurie. Pole jsou symbolem zemědělství visícího nad mořem. Tato bazalka je velmi ceněná, protože reprezentuje jednoduchost, kvalitu a typičnost regionu a jeho kultury. Podmínky certifikace DOP (chráněné označení původu) zaručují sledovatelnost a kontrolu původu tohoto produktu. Bazalka je tradiční produkt, jehož výroba je regulována pravidly stanovenými obchodními komorami, a je označena 100% transparentním způsobem.

 

Cerealterra