Pesto vegetariánské BIO 120g
Kód: 80751Související produkty
Detailní popis produktu
Janovská bazalka DOP, ze které se vyrábí pesto, se pěstuje na rodinné farmě Il Ciliegio, která se nachází v Sarzaně v Ligurii. Symbol zemědělství zavěšený nad mořem, velmi ceněný, protože představuje jednoduchost, kvalitu a typičnost země a její kultury. Ustanovení certifikace DOP zaručují sledovatelnost a kontrolu označení. Janovská bazalka DOP je tradiční produkt, který je zaručen výrobní specifikací kontrolovanou obchodními komorami a označen 100% transparentním způsobem.
Složení: janovská bazalka* DOP 28 %, KEŠU OŘECHY*, extra panenský olivový olej*, slunečnicový olej*, mořská sůl, piniové oříšky*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Může obsahovat stopy mléka, vajec, celeru, sóji, hořčice, sezamu, lepku a jiných ořechů. *z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu bazalky: Itálie
Vyrobeno v: Itálie
Skladování: po otevření uchovávejte v lednici, spotřebujte během krátké doby.
Hmotnost: 120g
Výrobce: Cereal Terra S.R.L., Via Ricardesco 15/17 10073 Cirie' (TO), Itálie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2 139 kJ/ 519 kcal
Tuky 51g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,7g
Sacharidy 6,3g, z toho cukry 2,2g
Vláknina 2,8g
Bílkoviny 7,2g
Sůl 3,3g
Doplňkové parametry
Kategorie: | KEČUPY, HOŘČICE, OMÁČKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 8024336000253 |
Alergeny: | skořápkové plody |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, vegan |
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cereal Terra je italská rodinná společnost založená v roce 1990, sídlící na úpatí Alp ve městě Ciriè. Od svého vzniku se specializuje na výrobu 100% organických produktů, jako jsou omáčky, pesta, polévky a další pochutiny, vždy s důrazem na přírodní suroviny a tradiční metody zpracování. Společnost klade důraz na transparentnost, udržitelnost a respekt k přírodě, což odráží jejich filozofii "umění konzervace". To zahrnuje používání čerstvých a organických surovin v jejich přirozené sezóně, aby zachovali autentické chutě a živiny. Bazalka Genoese DOP, která se používá pro výrobu pest, je pěstována na rodinné farmě Il Ciliegio, která se nachází ve městě Sarzana, v oblasti Ligurie. Pole jsou symbolem zemědělství visícího nad mořem. Tato bazalka je velmi ceněná, protože reprezentuje jednoduchost, kvalitu a typičnost regionu a jeho kultury. Podmínky certifikace DOP (chráněné označení původu) zaručují sledovatelnost a kontrolu původu tohoto produktu. Bazalka je tradiční produkt, jehož výroba je regulována pravidly stanovenými obchodními komorami, a je označena 100% transparentním způsobem.