Piškoty cukrářské bezlepkové BIO 140g

Kód: 81725
Neohodnoceno
Značka: Nature & Cie
125,51 Kč / ks 140,57 Kč včetně DPH 89,65 Kč / 100 g
Skladem (>50 ks)

BIO cukrářské piškoty bez lepku vhodné na přípravu tiramisu

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte skvělé organické bezlepkové piškoty. Piškoty vám umožní rychle a snadno připravit tolik tiramisu, kolik jen chcete. Recepty obměňujte podle ročních období a svých přání. Ti nejchamtivější si je mohou vychutnat samotné nebo namočené v kávě. Balení obsahuje 16 piškotů.  Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.

 

Složení: třtinový cukr*, VEJCE* 29 %, kukuřičný škrob*, rýžová mouka*, vanilkový extrakt*, zahušťovadlo: guarová guma*, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, psyllium*. Může obsahovat stopy OŘECHŮ, MLÉKA a HOŘČICE.  * z ekologického zemědělství

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Země původu: země EU/ mimo EU

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost: 140g

Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1436 kJ/343 kcal

Tuky 1,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g

Sacharidy 78g, z toho cukry 46g

Vláknina 1g

Bílkoviny 2,7g

Sůl 0,06g

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKOSTI
Hmotnost: 0.14 kg
Alergeny: vejce
Označení: BIO
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.

Nature & Cie