Rjbla Brut 0,75l

Kód: 99383
Neohodnoceno
Značka: Le Due Torri
213,85 Kč / ks 258,76 Kč včetně DPH 28,51 Kč / 100 ml
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Šumivé víno bílé brut z Itálie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Živé šumivé víno Brut z čisté odrůdy Ribolla Gialla, připravené metodou Charmat. Vyznačuje se nadčasovou zlatavou barvou, ve vůni se objevují květiny a exotické ovoce. V ústech se objevuje svěží, jemné jiskření, které je zahaleno a podloženo květinovým nádechem, doprovázeným značnou vyvážeností a rozhodnou mineralitou.

 

Vinařství: Le due Torri

Odrůda: Ribolla Gialla

Země původu: Itálie

Oblast: Grave del Friuli

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Obsah alkoholu: 12 %

Objem: 0,75l

Podávat při teplotě: 6 - 8°C

Barva: zlatavě žlutá.

Vůně: svěží po květinách a exotickém ovoci

Chuť: svěží, jemné bublinky s přetrvávajícím květinovým nádechem. Vyvážené víno s výraznou mineralitou.

Párování: skvěle se hodí k mořským plodům, italským antipastům, jemným sýrům nebo ovocným dezertům díky své osvěžující kyselince a jemné textuře.

Složení: obsahuje oxid siřičitý.

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠUMIVÁ VÍNA
Alergeny: siřičitany
Barva vína: bílé víno
Druh vína: šumivé
Objem: 0,75l
Obsah cukru: brut
Země původu: Itálie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Le Due Torri není velká vinařská společnost, ale je to společnost, která se zaměřuje na vinařské řemeslo a tvrdě pracuje na dokonalosti. V roce 1926 došlo k první výsadbě vinic. Vinice se rozkládají na 18 hektarech friulských kopců. Vína vyjadřují friulskou vinařskou tradici, reinterpretovanou s jedinečným a osobním přístupem díky pečlivé práci na vinici a výzkumu nejnovějších technik v této oblasti. Při výrobě se omezuje používání přídatných látek a exogenních materiálů na minimum, aby byla vína zdravější, a ještě věrnější svým vnitřním vlastnostem. Vinaři praktikují a ctí vinařskou tradici friulské oblasti a spojují ji s touhou experimentovat a neustále se snaží o inovativní a příkladné metody zlepšování kvality v širším kontextu mezinárodní enologie. Zajímavostí je, že hrozny stráví 3 měsíce v sušárně před lisováním a celkově se používají 4 různé typy uzávěrů, aby každému vínu byl zaručený nejlepší možný vývoj.

logo_5