Salám sušený plátky 100g

Kód: 97808
Neohodnoceno
Značka: Bastides
58,38 Kč / ks 65,39 Kč včetně DPH 58,38 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sušené plátky vepřového masa

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro tento sortiment se pečlivě vybírá dodavatel, u kterého je požadováno: dobrý původ masa, tradiční způsob, kvalita a sledovatelnost. Vychutnejte si krájené plátky při pokojové teplotě a spotřebujte je do 2 dnů po otevření. Plátky salámu můžete kombinovat se sýry ze stejné části světa. 

 

Složení: vepřové maso (na 100g výrobku bylo použito 153g masa), jedlá sůl, glukózový sirup, LAKTÓZA, koření, dextróza, konzervační látka: dusičnan draselný, mléčné fermentační činidlo. 

Počet kusů v kartonu: 20 kusů

Země původu masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte v chladu od 0 °C do max. 8 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Hmotnost: 100g

Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota  1486 kJ/ 358 kcal

Tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 11g

Sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g

Bílkoviny 25g 

Sůl 4,8g

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.1 kg
EAN: 3275560745006
Alergeny: mléko
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích.  Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh. 

 

Accueil Logo Sacor