Salám sušený ručně vázaný Sec Bride cca 1kg
Kód: 97814Související produkty
Detailní popis produktu
Tato velká klobása s dlouhou fází zrání v sobě spojuje jedinečnou chuť a zvláštní strukturu. Krájejte plátky střední velikosti a vychutnejte si autentickou chuť. Produkt je vyroben dle tradiční receptury, z kvalitního vepřového masa. Mleto na 7mm mřížce, plněno do přírodních střívek. Minimální čas sušení (měřeno mezi naplněním a expedicí) 24 dní. Vlhkost se ztrácí během zrání a dozrávání.
Složení: vepřové maso (na 100g klobásky je použito 153g masa), jedlá sůl, glukózový sirup, LAKTÓZA, koření, dextróza, konzervační prostředek: dusičnan draselný, mléčné fermentační činidlo. Obsahuje přírodní vepřové střívko.
Počet kusů v kartonu: 3 kusy
Země původu masa: Francie
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě do +18 °C.
Hmotnost: cca 1kg (přesná hmotnost uvedená na etiketě)
Výrobce: Sacor Avenue du 8 mai 12200 VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE France
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1586 kJ/ 382 kcal
Tuky 30,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 12,31g
Sacharidy <0,5g, z toho cukry <0,5g
Bílkoviny 27,9g
Sůl 4,61g
Doplňkové parametry
Kategorie: | LAHŮDKY A UZENINY |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 2981354 |
Alergeny: | mléko |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku |
Země původu: | Francie |
Druh masa: | vepřové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Salaisons et Conserves du Rouergue (Sacor) je společnost založená v roce 1962 ve Villefranche-de-Rouergue, významném středověkém městečku v departementu Aveyron. Výrobní závod, který se nachází na okraji města Villefranche-de-Rouergue, se vyvíjel stejně jako společnost. Jeho původním účelem byla výroba klobás a sušených salámů. Již 60 let je obchodní značkou Bastides, která kombinuje výjimečné kvality terroir neboli půdy v jihozápadní Francii. Společnost Sacor ročně vyrobí 3 000 tun uzenin a sušených salámů, které jsou k dispozici ve zhruba čtyřiceti různých formátech a jsou vyráběny podle nejčistších řemeslných tradic. Čerstvé maso se získává pouze z prasat chovaných v jihozápadní Francii. Součástí DNA je schopnost vyvíjet výrobky podle poptávky, velká agilita a touha po dokonalosti a vysokých standardech. Díky tomuto špičkovému postavení může společnost měnit způsob prodeje svých výrobků, které lze nalézt pod značkami špičkových prodejců nebo pod značkami Bastides Salaisons či Au Pays des Bastides. V současné době se 60 % produkce prodává na mezinárodním trhu. Díky úsilí Jocelyne Tournois v 90. letech 20. století se společnost Sacor proslavila po celém světě díky své francouzské dokonalosti. Výrobky se prodávají v přibližně třiceti zemích. Společnost má také specifické certifikáty, které jí otevírají dveře na kanadský, čínský, japonský, korejský, thajský, singapurský a tchajwanský trh.