Sauvignon DOC 0,75l

Kód: 99370
Neohodnoceno
Značka: Le Due Torri
193,07 Kč / ks 233,61 Kč včetně DPH 25,74 Kč / 100 ml
Skladem (>50 ks)

Bílé víno suché z Itálie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto víno nabízí vytříbený smyslový zážitek, od světle zlaté barvy přes komplexnost vůní až po svěží, vyváženou chuť. Sauvignon Le Due Torri má zářivou světle zlatou barvu, která odráží jeho eleganci a lesk. V ústech se projevuje dobře definovanou strukturou a pozoruhodnou přilnavostí. Je široké a dobře vyvážené, v závěru se objevuje příjemná pikantní stopa, která dodává jeho charakteru další komplexnost. Chuť je svěží a vyvážená, s živostí, která ji činí neodolatelnou. 

 

 

Vinařství: Le Due Torri

Odrůda: Sauvignon 100 %

Země původu: Itálie

Oblast: Grave del Friuli

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Obsah alkoholu: 13,5 %

Objem: 0,75l

Podávat při teplotě: 8 - 10 °C

Barva: žlutá se zelenými odlesky.

Vůně: jemná, pronikavá, převládá bezinka, žlutá paprika s dlouhým broskvovým závěrem.

Chuť: vyvážená, plná, nasládlejší v závěru s dobrou mineralitou.

Zrání: 6 měsíců.

Párování: ideálně doprovází rybí předkrmy, sušenou šunku, zeleninová rizota, grilované a pečené ryby, středně vyzrálé sýry.

Složení: obsahuje oxid siřičitý.

Doplňkové parametry

Kategorie: BÍLÁ VÍNA
Alergeny: siřičitany
Barva vína: bílé víno
Druh vína: tiché
Objem: 0,75l
Obsah cukru: suché
Označení: DOC
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Le Due Torri není velká vinařská společnost, ale je to společnost, která se zaměřuje na vinařské řemeslo a tvrdě pracuje na dokonalosti. V roce 1926 došlo k první výsadbě vinic. Vinice se rozkládají na 18 hektarech friulských kopců. Vína vyjadřují friulskou vinařskou tradici, reinterpretovanou s jedinečným a osobním přístupem díky pečlivé práci na vinici a výzkumu nejnovějších technik v této oblasti. Při výrobě se omezuje používání přídatných látek a exogenních materiálů na minimum, aby byla vína zdravější, a ještě věrnější svým vnitřním vlastnostem. Vinaři praktikují a ctí vinařskou tradici friulské oblasti a spojují ji s touhou experimentovat a neustále se snaží o inovativní a příkladné metody zlepšování kvality v širším kontextu mezinárodní enologie. Zajímavostí je, že hrozny stráví 3 měsíce v sušárně před lisováním a celkově se používají 4 různé typy uzávěrů, aby každému vínu byl zaručený nejlepší možný vývoj.

logo_5