Směs bezlepková na pečení chleba BIO 500g
Kód: 81729Související produkty
Detailní popis produktu
Snadno použitelná směs pro domácí přípravu čerstvého chleba, ale nejen to. Tato směs je ideálním základem pro těsto na pizzu nebo briošky. Součástí receptu je pekařské droždí. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: rýžová mouka*, tapiokový škrob*, pohanková mouka*, hnědá rýžová mouka* 12 %, droždí 2 %, jedlá sůl, zahušťovadlo: guarová guma*, psyllium*. Může obsahovat stopy HOŘČICE a SEZAMU. * z ekologického zemědělství
Návod na přípravu: smíchejte 500g chlebové směsi se 400ml teplé vody. Těsto necháme 30 minut kynout a pečeme na 200° C asi 45minut.
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 500g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1501 kJ/358 kcal
Tuky 1,3g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g
Sacharidy 76g, z toho cukry 0,5g
Vláknina 2,9g
Bílkoviny 9,4g
Sůl 1,5g
Doplňkové parametry
Kategorie: | RÝŽE, TĚSTOVINY, MOUKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.