Směs bezlepková na pečení sladkého pečiva BIO 500g

Kód: 81730
Neohodnoceno
Značka: Nature & Cie
127,05 Kč / ks 142,30 Kč včetně DPH 25,41 Kč / 100 g
Skladem (18 ks)

BIO univerzální směs pro přípravu vlastních bezlepkových receptů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato směs připravená k použití je ideální náhradou pšeničné mouky. Najděte si recept, který obsahuje pšeničnou mouku, a nahraďte ho touto směsí. A není třeba přidávat prášek do pečiva, protože směs ho již obsahuje. Jednoduché a účinné. Není třeba míchat několik mouk a textur, abyste dosáhli svého. Vše je připraveno, stačí otevřít balení a nasypat požadované množství do receptu. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.

 

Složení: rýžová mouka*, tapiokový škrob*, celozrnná rýžová mouka* 14 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, zahušťovadlo: guarová guma*, psyllium*. Může obsahovat stopy HOŘČICE. * z ekologického zemědělství

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Země původu: země EU/ mimo EU

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost: 500g

Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1518 kJ/362 kcal

Tuky 1,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g

Sacharidy 78g, z toho cukry 0,5g

Vláknina 2,1g

Bílkoviny 8,3g

Sůl 0,36g

Doplňkové parametry

Kategorie: RÝŽE, TĚSTOVINY, MOUKY
Hmotnost: 0.5 kg
Označení: BIO
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.

Nature & Cie