Směs bezlepková na pečení sladkého pečiva BIO 500g
Kód: 81730Související produkty
Detailní popis produktu
Tato směs připravená k použití je ideální náhradou pšeničné mouky. Najděte si recept, který obsahuje pšeničnou mouku, a nahraďte ho touto směsí. A není třeba přidávat prášek do pečiva, protože směs ho již obsahuje. Jednoduché a účinné. Není třeba míchat několik mouk a textur, abyste dosáhli svého. Vše je připraveno, stačí otevřít balení a nasypat požadované množství do receptu. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: rýžová mouka*, tapiokový škrob*, celozrnná rýžová mouka* 14 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, zahušťovadlo: guarová guma*, psyllium*. Může obsahovat stopy HOŘČICE. * z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 500g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1518 kJ/362 kcal
Tuky 1,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
Sacharidy 78g, z toho cukry 0,5g
Vláknina 2,1g
Bílkoviny 8,3g
Sůl 0,36g
Doplňkové parametry
Kategorie: | RÝŽE, TĚSTOVINY, MOUKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.