Sugo s bazalkou BIO 300g
Kód: 80554Související produkty
Detailní popis produktu
Tato omáčka připravená k použití vzniká pomalým vařením kvalitních surovin vyráběných certifikovanými biodynamickými metodami. Cibule, mrkev a celer se osmahnou na extra panenském olivovém oleji a poté se přidají očištěná rajčata s vybranými lístky čerstvé bazalky. Klasická, jednoduchá a chutná omáčka připravená v souladu s výrobními zásadami společnosti.
Složení: rajčatové pyré* 86,6 %, extra panenský olivový olej* 4,4 %, cibule*, mrkev*, bazalka* 1,5 %, CELER*, jedlá sůl. *z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 12 kusů
Země původu rajčat: Itálie
Vyrobeno v: Itálie
Skladování: skladujte při pokojové teplotě. Po otevření uchovejte v lednici.
Hmotnost: 300g
Výrobce: TERRE DI SANGIORGIO S.r.l. - Via Duomo, 128 - Frazione Settima - 29020 Gossolengo (PC) - Itálie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 435 kJ/ 105 kcal
Tuky 7,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g
Sacharidy 3,2g, z toho cukry 2,3g
Bílkoviny 5,1g
Sůl 0,5g
Doplňkové parametry
Kategorie: | KEČUPY, HOŘČICE, OMÁČKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
EAN: | 8021115290270 |
Alergeny: | celer |
Označení: | Demeter, BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, vegetariánské |
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Terre di SanGiorgio, která vyrábí své produkty pod stejnojmenným názvem, se nachází v italském regionu Emilia Romagna a zaměřuje se výrobu rajčatových protlaků a omáček. Ve svém sortimentu nabízí vedle nakládaných rajčat, rajčatových šťáv a passat také širokou škálu sug určených pro rychlou přípravu omáček k těstovinám. Produkty, které pochází výhradně z blízkého regionu zpracovává dle tradičních i nových receptur, bez používání jiných, než přírodních konzervantů. Jako jedna z mála zpracovatelů v Itálii má veškerou svoji produkci ekologickou, některé produktové řady dokonce vyrábí v kvalitě Demeter. Demeter je certifikát pro biodynamické hospodaření, při kterém jsou vyžadovány ještě přísnější postupy pěstování plodin a výroby potravin než v ekologickém systému. Výrobky musí být konzervovány jen přírodními postupy a technikami, sbírány za plné zralosti, při zpracovávání je nutné používat maximálně šetrné metody zpracování, s vysokým podílem ruční práce. V jejich sortimentu jsou rajčatové omáčky, koncentráty a široký výběr omáček s rajčatovým základem určených pro tradiční italskou kuchyni, zejména k těstovinám. Výborné pro přípravu rychlých pokrmů.