Sušenky bezlepkové s citrónem a kokosem BIO 125g
Kód: 81722Související produkty
Detailní popis produktu
Sladkost kokosu v kombinaci s kyselostí citrónu ve veganském receptu. Sušenky jsou navíc bez palmového oleje a s menším obsahem cukru. Tyto dvě chutě se dokonale spojují v křupavé sušence. Sušenky jsou baleny po 4 kusech v sáčku pro zachování čerstvosti. Balení obsahuje 4 sáčky. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: rýžová mouka*, margarín*(slunečnicový olej*, pitná voda, kakaové máslo*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, koncentrát citrónové šťávy*), předvařená jemná rýžová mouka*, třtinový cukr*, bramborový škrob*, jáhlová mouka*, glukózový prášek*, strouhaný kokos* 3 %, citrónová šťáva* 2%, přírodní kokosové aroma* 0,8%, akáciová vláknina*, kypřící látka: uhličitan amonný, jedlá sůl, přírodní citrónové aroma* 0,3 %, zahušťovadlo: guarová guma*. Může obsahovat stopy MLÉKA, VAJEC a OŘECHŮ. * z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 125g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1767 kJ/422 kcal
Tuky 15g, z toho nasycené mastné kyseliny 5g
Sacharidy 65g, z toho cukry 16g
Vláknina 2,3g
Bílkoviny 4,7g
Sůl 0,43g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.125 kg |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje, vegan |
Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.