Sušenky bezlepkové s parmazánem a bazalkou BIO 80g

Kód: 81720
Neohodnoceno
Značka: Nature & Cie
82,36 Kč / ks 92,24 Kč včetně DPH 102,95 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

BIO máslové sušenky s příchutí italského sýra Parmigiano Reggiano a bazalky bez lepku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přineste na svůj stůl chuť jihu v podobě bazalkovo- parmazánové sušenky. Bezlepkové BIO sušenky s příchutí italského Parmigiano Reggiano a bazalky. Bezlepkové aperitivní sušenky se dodávají v uzavíratelném, recyklovatelném sáčku. Sušenky obsahují o 45 % méně soli než běžné slané sušenky. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.

 

Složení: rýžová mouka*, MÁSLO* 19 %, bramborový škrob*, Parmazán sýr* 9% (MLÉKO), bazalka* 8 %, třtinový cukr*, jedlá sůl, kypřící látka: uhličitan amonný, zahušťovadlo: guarová guma*.  Může obsahovat stopy VAJEC a OŘECHŮ.  * z ekologického zemědělství

Počet kusů v kartonu: 6 kusů

Země původu: země EU/ mimo EU

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost: 80g

Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1817 kJ/438 kcal

Tuky 22g, z toho nasycené mastné kyseliny 15g

Sacharidy 50g, z toho cukry 2,6g

Vláknina 0,8g

Bílkoviny 8,1g

Sůl 1,3g

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKOSTI
Hmotnost: 0.08 kg
Alergeny: mléko
Označení: BIO
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku, bez palmového oleje
Země původu: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.

Nature & Cie