Sušenky bezlepkové s parmazánem a bazalkou BIO 80g
Kód: 81720Související produkty
Detailní popis produktu
Přineste na svůj stůl chuť jihu v podobě bazalkovo- parmazánové sušenky. Bezlepkové BIO sušenky s příchutí italského Parmigiano Reggiano a bazalky. Bezlepkové aperitivní sušenky se dodávají v uzavíratelném, recyklovatelném sáčku. Sušenky obsahují o 45 % méně soli než běžné slané sušenky. Produkty této značky jsou certifikované jako BIO a bezlepkové.
Složení: rýžová mouka*, MÁSLO* 19 %, bramborový škrob*, Parmazán sýr* 9% (MLÉKO), bazalka* 8 %, třtinový cukr*, jedlá sůl, kypřící látka: uhličitan amonný, zahušťovadlo: guarová guma*. Může obsahovat stopy VAJEC a OŘECHŮ. * z ekologického zemědělství
Počet kusů v kartonu: 6 kusů
Země původu: země EU/ mimo EU
Vyrobeno v: Francie
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Hmotnost: 80g
Výrobce: SARL NATURE & COMPAGNIE, 7 RUE DES POTIERS, 443 30 Vallet, Francie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1817 kJ/438 kcal
Tuky 22g, z toho nasycené mastné kyseliny 15g
Sacharidy 50g, z toho cukry 2,6g
Vláknina 0,8g
Bílkoviny 8,1g
Sůl 1,3g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Alergeny: | mléko |
Označení: | BIO |
Typ balení: | běžné balení |
Vlastnosti: | bez lepku, bez palmového oleje |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nature & Cie je francouzská rodinná firma založená v roce 2005 Mélikou Zouari a Fabricem Fy. Specializují se na 100% BIO a bezlepkové produkty, které vyrábí ručně v jednom závodě v městečku Vallet nedaleko Nantes. Je to malý nezávislý výrobce, který není součástí žádného nadnárodního řetězce. Jejich produkty jsou distribuovány výhradně prostřednictvím specializovaných prodejců. Produkty jsou vyráběny tradičními pekařskými metodami osmi pekaři, s důrazem na lokální a francouzské suroviny. Společnost má vlastní vývojové oddělení, které se zaměřuje na chuť, texturu a celkový gurmánský zážitek. zároveň patří k průkopníkům BIO a bezlepkové výroby ve Francii – jejich provoz je zcela bez lepku, aby se předešlo kontaminaci. Nabízejí široké portfolio výrobků: trvanlivé, chlazené i mražené – například cereálie, sušenky, dortíky, chleby, těsta, koláče, quiche nebo tartaletky. Všechny produkty nesou logo AFDIAG (Francouzské asociace osob s intolerancí na lepek). Jejich filozofie spojuje kvalitu, řemeslnou výrobu, lásku k jídlu a ohleduplnost k lidem s potravinovými intolerancemi.