Sušenky máslové 4ks Coeur de Beurre 68g

Kód: 81780
Neohodnoceno
55,67 Kč / ks 62,35 Kč včetně DPH 81,87 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Máslové sušenky se slaným karamelovým krémem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodná kombinace originálního receptu na čistý bretaňský máslový chlebíček a slavného krému Salidou s čerstvým soleným máslem, převzatá z tradičních receptů našich bretaňských babiček. Balení obsahuje 4 sušenky zabalené zvlášť.

 

Složení: Karamelový krém: cukr, čerstvá SMETANA, čerstvé MÁSLO 18 %, glukózový sirup, sůl z Guérande 0,5 %, solný květ - Fleur de sel z Guérande 0,1 %, želírující látka. Sušenka: PŠENIČNÁ mouka, jemně slané MÁSLO 28 %, cukr, prášek z LÍSKOVÝCH ořechů, VEJCE.

Počet kusů v kartonu: 20 kusů

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte na chladném suchém místě.

Hmotnost: 68g (4 ks x 17g)

Výrobce: La Maiosn d'Armorine 5 Bd Chanard - BP 30350 - 56170 Quiberon France

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 2176 kJ /520 kcal

Tuky 29g, z toho nasycené mastné kyseliny 15,6g

Sacharidy 58g, z toho cukry 25g

Bílkoviny 6,7g

Sůl  0,86g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKOSTI
Hmotnost: 0.068 kg
Alergeny: obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko, skořápkové plody
Typ balení: běžné balení
Země původu: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

La Maison d’Armorine je značka, jejíž příběh se začal psát už v roce 1946 v bretaňském Quiberonu. Yvonne a Raymond Audebert, odvážní cukráři, tu začali vyrábět legendární karamelové a ovocné lízátko Niniche podle tradičních receptur svých babiček. Ve Francii, která se po válce opět učila milovat sladké, se staly okamžitým hitem – a brzy získaly titul „Nejlepší bonbon Francie“. Dnes je Niniche právem zařazeno mezi kulinářské dědictví Francie, a značka La Maison d’Armorine patří k posledním opravdovým bretaňským cukrářským dílnám. Spojuje poctivé řemeslo, kvalitní suroviny (čerstvé máslo, smetanu, mléko, cukr z cukrové třtiny, sůl z Guérande) a tradiční výrobní metody – měděné kotlíky a léty prověřené know-how. Z jejich dílny vychází nejen ikonické karamely Salidou a Crème de Salidou, ale i řada originálních sladkostí, které dávají tradičnímu cukrářství nový život: čokoládové menhiry se slaným karamelem (Le Secret de Druides), bretaňské máslové sušenky plněné karamelem (Le Cœur de Beurre) nebo křupavé karamely ve tvaru mušlí (La Palourde). La Maison d’Armorine je místem, kde se řemeslo mění v umění – a každý bonbon vypráví příběh sladké bretaňské tradice.

La Maison d'Armorine