Terina vesnická vepřová s chilli 180g

Kód: 83028
Neohodnoceno
89,74 Kč / ks 100,51 Kč včetně DPH 49,86 Kč / 100 g
Skladem (>50 ks)

Tradiční francouzská terina z hrubě mletého vepřového masa s označením Label Rouge s chilli papričkou z Espelett

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výrobek označený značkou Label Rouge (Red Label) je ve Francii znamením bezpečné jakosti, což je definováno i zákonem. Takový produkt musí mít řadu specifických vlastností. Jedná se o označení nejvyšší kvality výrobku. Terina je tradiční francouzský pokrm, který se vyrábí z hrubě mletého masa. Tato terina je vyrobena z francouzského vepřového masa a je dochucena papričkou z Espelette.

 

Složení: vepřový krk, vepřová játra, VAJEČNÉ bílky, vepřová kůže, cibule, maniokový škrob, jedlá sůl, paprika z Espelette AOP 0,5 %, česnek, cukr, koření.

Počet kusů v kartonu: 12 kusů

Země původu vepřového masa: Francie

Vyrobeno v: Francie

Skladování: skladujte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v lednici a zkonzumujte do 2 dnů.

Hmotnost: 180g

Výrobce: Jean Larnaudie 76 Rue des Artisans, 46100 Figeac, Francie

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1367 kJ/ 330 kcal

Tuky 29g, z toho nasycené mastné kyseliny 11g

Sacharidy 3,6g, z toho cukry 1,5g

Bílkoviny 14g

Sůl 1,7g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LAHŮDKY A UZENINY
Hmotnost: 0.18 kg
EAN: 3113010130258
Alergeny: vejce
Označení: Label Rouge, AOP
Typ balení: běžné balení
Vlastnosti: bez lepku
Země původu: Francie
Druh masa: vepřové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Jean Larnaudie je francouzská značka, která se specializuje na řemeslné zpracování masa a na výrobu tradičních francouzských specialit podle osvědčených receptur. Společnost sídlí ve městě Figeac v regionu Quercy na jihozápadě Francie a její historie sahá více než 60 let zpět.​ Jean Larnaudie klade důraz na zachování tradičních metod výroby foie gras, které se v regionu jihozápadní Francie předávají z generace na generaci. Jejich zaměstnanci jsou školeni zkušenými mistry, aby si osvojili regionální know-how a udrželi vysokou kvalitu produktů. Společnost se zaměřuje na výběr kvalitních surovin, přičemž 90 % foie gras pochází z kachen chovaných a zpracovaných v jihozápadní Francii, což je zaručeno chráněným zeměpisným označením (IGP). Jean Larnaudie nabízí ale i vepřové teriny nebo různé konfity. Od roku 2007 získala Jean Larnaudie 63 medailí na různých soutěžích, včetně prestižního ocenění "Saveur de l’Année" v roce 2021, které uznává nejlepší potravinářské produkty ve Francii.  

logo or-JL.png