L'Isola D'Oro
Webová stránka značky: L'Isola D'OroL'isola D'Oro je italská společnost vyrábějící potravinové konzervy se sídlem v Parmě, hlavním městě italského údolí potravin. Díky 70 letům zkušeností je společnost zakořeněna na domácím i mezinárodním trhu. Příběh této významné společnosti začal v roce 1956 představením italské konzervárenské tradice. V roce 1958 padl první velký nápad: Ferruccio Zarotti přišel s nápadem konzervovat ančovičky ve skle. Jeho následné vytvoření specifické ruční techniky způsobilo revoluci na celém trhu a dalo vzniknout novým prodejním příležitostem. Jádrem tohoto velkého úspěchu je inovační prvenství v oblasti rybích konzerv se 100% italským zpracováním a úplnou kontrolou nad výrobním dodavatelským řetězcem a prodejem. Jejich certifikace jsou mezinárodní vizitkou. Jejich výrobky jsou italská mistrovská díla, která si můžete vychutnat všemi smysly. Jsou vyráběny ručně pod vedením skutečných mistrů, kteří řídí tým spolupracovníků specializovaných na jednotlivé kroky zpracování. Suroviny se zpracovávají ručně a stávají se z nich rafinované typické produkty středomořské tradice mořských plodů. Jejich výrobky jsou autentické, bohaté na důležité hodnoty, zdravé a všechny pocházejí z moře. Neobsahují lepek, GMO ani barviva a jsou bohaté na omega 3.
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem