Středomořská rajčatová omáčka z BIO rajčat a grilované cukety
Pasírovaná BIO rajčata vhodná k přípravě omáček nebo jako základ do polévek či na pizzu
Červená paprika nakrájená na proužky pečená v peci na dřevě vhodná jako příloha
Papričky půlené odrůdy Jalapeňo naložené ve sladkokyselém nálevu
Rajčatová omáčka z BIO rajčat a hříbků
Karamelizovaná cibule s balzamikovým octem jako skvělá příloha
Papričky krájené odrůdy Jalapeňo naložené v nálevu
Papričky celé jemně pikantní odrůdy Peppadew naložené v nálevu
Papričky celé pikantní odrůdy Peppadew naložené v nálevu
Naložený česnek ve slunečnicovém oleji se směsí bylinek na vaření
Malé bílé cibulky naložené ve vlastním nálevu z octa
BIO kapary naložené v extra panenském olivovém oleji
Nastavení